Prosciutto, fennikel og parmesan

Dette er en rett som ikke krever stort av deg. Det eneste du må ha, er gode ingredienser og en skarp kniv, eventuelt en mandolin. Server denne retten som en snack før pastaen eller som del av et smårettbord.

200 g prosciutto, i skiver 

1 fennikel 

8-10 kapers, finhakket

3 ss bladpersille, finhakket

3-4 ss olivenolje

1 ss honning

finrevet skall og saft fra en ½ sitron

parmesan, høvlet

salt 

pepper

Skjær fennikelen i så tynne skiver du klarer. Bruk gjerne en mandolin. 

Visp sammen olivenolje og honning i en bolle. Ha i kapers, persille, sitronskall og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.

Vend fennikelskivene inn i dressingen.

Legg prosciutto utover et fat. Topp med fennikel, parmesan og gjerne litt mer olivenolje. 


Neste
Neste

Ostesufflé