Pasta med trippel ostesaus
Dette er mektige saker. Her har vi brukt kremost, blåmuggost og parmesan, men du står fritt til å smelte inn de ostene du liker. Bare pass på at det er oster som smelter godt.
2 porsjoner | 15 minutter
200 g casarecce (eller annen kort pasta)
100 g naturell kremost
75 g blåmuggost
75 g parmesan, finrevet
2 ss gressløk, finhakket
salt
pepper
olivenolje
Sett pastaen på kok i lettsaltet vann. Siden ostene er ganske salte, trengs ikke like mye salt som normalt.
Del blåmuggosten i små biter.
Varm opp en god klunk olivenolje i en panne. Ha i de tre ostene og la dem smelte sakte sammen til en jevn saus. Rør inn en liten øse med pastavann.
Sil av pastaen og rør den godt inn i sausen. Ha i mer pastavann hvis sausen blir for tykk.
Topp med olivenolje, svart pepper og gressløk.