Pasta med trippel ostesaus

Dette er mektige saker. Her har vi brukt kremost, blåmuggost og parmesan, men du står fritt til å smelte inn de ostene du liker. Bare pass på at det er oster som smelter godt.

2 porsjoner | 15 minutter

200 g casarecce (eller annen kort pasta)

100 g naturell kremost

75 g blåmuggost

75 g parmesan, finrevet

2 ss gressløk, finhakket

salt 

pepper

olivenolje

Sett pastaen på kok i lettsaltet vann. Siden ostene er ganske salte, trengs ikke like mye salt som normalt.

Del blåmuggosten i små biter. 

Varm opp en god klunk olivenolje i en panne. Ha i de tre ostene og la dem smelte sakte sammen til en jevn saus. Rør inn en liten øse med pastavann. 

Sil av pastaen og rør den godt inn i sausen. Ha i mer pastavann hvis sausen blir for tykk. 

Topp med olivenolje, svart pepper og gressløk. 

Neste
Neste

Pasta aglio e olio